Welkom

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt!

Al zal dat vast niet zonder reden zijn, u bent op zoek naar lekker, gezond en vooral betaalbaar voer voor uw huisdier. Of dit nu om uw hond of kat gaat, maakt niet uit, u bent op het juiste adres terecht gekomen!

Waarom is dit dan het juiste adres, zult u denken?

Tijdens de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente heb ik gelijktijdig de opleiding tot hondentrimster gevolgd. Na het behalen van beide diploma's (jippie, dat had niemand verwacht van deze flierefluiter) ben ik gestart met mijn eigen trimsalon. Na het opstarten van de trimsalon kreeg ik het aanbod om fulltime in een dierenartsenpraktijk te komen werken. Deze uitdaging ben ik natuurlijk aangegaan en heb deze beide fantastische beroepen kunnen combineren door in de avonduren en weekenden te trimmen en overdag te werken in de praktijk. In beide beroepen kreeg ik veel te maken met huid en vachtproblemen, voedingsallergieën en gerelateerde aandoeningen bij voornamelijk honden. Hier heb ik mij middels verschillende opleidingen en cursussen verder in door ontwikkeld en tot de conclusie gekomen dat veel van die allergieën en aandoeningen voeding gerelateerd zijn. Uiteindelijk na een lange zoektocht, twee geweldige oude dames(honden) in huis gehaald, Alleen jammer genoeg veel jeuk, doffe huid en stinken!! Nu kon ik het geleerde in de praktijk brengen. Na ontelbaar veel soorten en merken brokken te hebben geprobeerd ben ik overgestapt op vers vlees en kwam er zichtbaar verandering. Naast de problemen die langzaam aan verdwenen werd de vacht glanzender, wat ik eigenlijk belangrijker vond, de beide dames kregen meer energie en werden veel levendiger en vrolijker! De werkzaamheden bij de dierenarts zijn inmiddels al beëindigd vanwege het grote succes van de trimsalon, waar ik inmiddels fulltime aan de slag ben. Maar het succes wat ik bereikt heb met het voer en onze dames vind ik eigenlijk nog veel mooier. Wat zou het geweldig zijn om andere honden hiermee te kunnen helpen. Door de talloze cursussen, de praktijkervaring en natuurlijk het vele plezier van het levendige gedrag van onze dames heb ik besloten Dog Meals on Wheels te starten.

Wat kunt u verwachten van mij? 

Gericht voedingsadvies en gepaste voeding op maat voor uw huisdier. 

Waar slaat Dog Meals on Wheels dan op?

Mijn andere favoriete bezigheid naast honden zijn oldtimers. Met een oude ford transit brandweerauto van 1974 lever ik het bij u thuis af. Service en persoonlijk contact is het grootste uitgangspunt van Dog Meals on Wheels

Ik hoop dat ik u net zo enthousiast heb gemaakt als dat ik zelf ben, dus bestellen maar en ik kom als de brandweer uw bestelling persoonlijk bij u thuis afleveren!

 

(In alle eerlijkheid, de bus is nog niet rijdende. Wilt u op de hoogte blijven van het bus project of de laatste nieuwtjes met betrekking tot acties en/of aanbiedingen wordt dan vooral lid van de facebook pagina https://www.facebook.com/Dogmealsonwheels en ook op instagram ben ik te volgen).

https://scontent-sea1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p200x200/127196985_741856806449170_4657888408448215545_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=dbb9e7&_nc_ohc=CrolloqI63AAX8TxfwQ&_nc_ht=scontent-sea1-1.xx&tp=6&oh=7448cba87b7bd10789dc0ed1bbe9e0d9&oe=6021948F

Dog meals on wheels

Dog meals on wheels, Boornbergum. 31 likes · 3 talking about this. De eerste foodtruck van Nederland voor honden! Verkoop Kivo petfood. Afhalen of bezorging aan huis.

www.facebook.com

 

 

 

© 2020 - 2022 Dog meals on wheels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel